Others

Bij het verlagen van wagens zijn ook soms andere aanpassingen nodig. Zodoende kunnen wij ook toplagers, camberplaten & -bouten, adapters en bijhorende wielbouten leveren.

Custom toplagers hebben als hoofddoel: het bijregelen van de wielgeometrie zoals camber en caster en minder beweging in de Mc Pherson poot. Doordat deze voorzien zijn van een Uniball hebben ze als bijkomend voordeel dat de inbouwhoogte kleiner is en bijgevolg de wagen lager kan. Er zijn verschillende merken zoals Intrax, KW, … die deze leveren, maar ook wij hebben al verschillende toplagers van scratch gebouwd.

Voor het bijregelen van het camber op de achteras bestaan er zowel cambershims, camberbouten als camberassen, afhankelijk van het soort achteras. Voor showwagens hebben wij ook al verschillende sets camberplaten gemaakt. De keuze bestaat uit 2.5°, 3.5° en 4.5° camber, onze platen zijn vervaardigd uit aluminium, CNC gefreesd en voorzien van langere bouten met een hogere treksterkte.

  

 

 

 

 

 

 

 

Het aanpassen van de spoorbreedte gebeurt d.m.v. spoorverbreders of adapters. Ook het passend maken van velgen met een andere steekwaarde is hiermee mogelijk.

 Contacteer ons gerust voor meer info & prijzen.

Comments are closed.