Info

KEAN suspensions is een workshop, gespecialiseerd in automotive ophangingen met een custom tintje. Concreet betekent dit dat wij zowel verlagingsveren, schroefsets, luchtveringen, aircups, hydraulics, … en alle mogelijke toebehoren zoals wielbouten, spoorverbreders, adapters, toplagers, camberplaten, … kunnen leveren, plaatsen en vervaardigen.

KEAN suspensions bestaat enkel uit Kenny en Andy, twee broers met een hart voor gemotoriseerde voertuigen. Doordat enkel wij en niemand anders in de zaak werken, kunnen wij de afwerking en de persoonlijkheid garanderen. Hierdoor zijn vakkennis, kwaliteit en klantgerichtheid onze voornaamste troeven.

Andy & Kenny Neirinck

KEAN suspensions is ontstaan als een uit de hand gelopen passie. Jaren geleden werden wij bekend in de Belgische (en daarbuiten) tuningscene met onze ultralage projecten. Ook de wagens van onze vrienden van Concept 983 namen wij geregeld onder handen. Deze passie, gecombineerd met de vakkennis van ons beroep in de auto- & truckelektromechanica, zorgde er al snel voor dat wij dit ook begonnen te doen op kleinschalig professioneel vlak. En zo werd KEAN suspensions geboren.

 

Kenny & Andy

 

Comments are closed.