Accuair

Accuair is een fabrikant van air suspension managements. M.a.w. alles wat het aansturen en bedienen van kleppen, compressors en controle ervan aangaat.

Omdat wij vanaf het begin goede contacten hebben en nauw samenwerken met Accuair zijn wij de enige verdeler in België die zoveel projecten en ervaring heeft met E-level en Switchspeed.

@ Sema 2012

Switchspeed is een systeem, gebaseerd op druk, dat toelaat elk wiel afzonderlijk te bedienen met een stijlvolle touchpad. Tevens laat de switchspeed toe de luchtsnelheid te wijzigen, de tankdruk variabel in te stellen, enz…

E-level is een systeem, gebaseerd op hoogte van elk wiel. Waarom werkt men niet met een drukregeling? Druk is recht evenredig met temperatuur, dus als de temperatuur stijgt, stijgt ook de druk (denk maar aan een stoomketel). En belasting (passagiers en bagage) beïnvloeden tevens de druk en de gewichtsverdeling van de wagen. Met een hoogteregeling zoals E-level schakel je die twee invloeden uit en creeër je een stabiel en betrouwbaar management.

Met een druk op de touchpad stuur je de wagen richting geselecteerde hoogte en behoudt die hoogte ten allen tijde, onafhankelijk van temperatuurschommelingen en ladingswijzigingen.

Geïnteresseerd in de toekomst van luchtveringen? Contacteer Belgisch grootste Accuair specialist!

 

Comments are closed.